Monday, September 28, 2009

La..La..La.. SePTeMBeR La..~

Salam Aidilfitri, wah lamanya tak update blog sejak dua menjak ni masa amat membataskan aku untuk mengupdate blog. Kira pembahagian masa yang kurang elok nampaknya huhu~ First belum terlambat rasanya untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua kawan2 aku walau dimana anda berada hehe~ Maafkan segala kekhilafan yang dilakukan al-maklum la ana manusia biasa juga hehe~

Review of the month (September): banyak dah berlaku dalam bulan lepas first Majlis Berbuka Puasa Anak Johor IPTA yang dianjurkan PERMAJ UKM berjaya dilaksanakan dengan baiknya. Alhmadullilah semuanya nampak lancar kalau ada masalah2 pun kecil sahaja dan akan cuba diperbaiki pada masa yang akan datang. Nampaknya hiperbola aku berjaya coz sektor masa berjaya dijaga dengan baik sekali, terima kasih buat semua exco, urusetia & senior yang membantu dalam menjayakan majlis tersebut. Gambar akan diupload kemudian.

Then konvoi raya PERMAJ, tahun ni cuti raya sekejap je tapi aku & dak2 PERMAJ sempat la pergi konvoi di lima daerah iaitu JB, Kota Tinggi, Mersing, Batu Pahat & Kluang penat gak sebab setiap rumah menyediakan juadah mee yang beraneka resipi huhu~ tapi overall best giler konvoi ini siap ada datin wan abe yang join huhu~ Konvoi ini merupakan tradisi turun temurun dari setiap batch so tahun ni kami la penerus tradisi die, aku ketua JB, Wak Kong Ketua Batu Pahat, Fahmi ketua kluang & zharif ketua Mersing telah bersatu hati memilih baju melayu lengkap bersongket sebagai tema (panas seh pakai baju tu, tapi sebab raya layankan huhu~) Well rasanya konvoi ini akan bersambung di KL pula huhu~ (Gambar akan diupload kemudian).
Tu je kot kali ini, tunggu akan diupload gambar setiap aktiviti dalam september tu peace,love&respect.

2 comments:

Unknown said...

PROGRAM LUNAS HARAPAN
CARA EFEKTIF LUNASKAN HUTANG PTPTN. INSYAALLAH BOLEH LUNASKAN BERAPA PUN HUTANG ANDA.
ELAKKAN DIRI, TEMAN, ANAK, SAUDARA MARA & JIRAN TETANGGA ANDA DARI TINDAKAN UNDANG-UNDANG.

TAKLIMAT
SETIAP SELASA & RABU JAM 8.30 MALAM.
JUMAAT & SABTU JAM 3.30 PETANG.

BERTEMPAT DI PEJABAT NPL CONSULTANT SB,
4-5 JALAN USJ 9/5T, SUBANG JAYA BUSINESS CENTRE.
47620, SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN.
(DEPAN BALAI POLIS USJ 8)

MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI :
AZMI - 012 939 8186
WANI - 012 216 8151
SALMI - 019 316 2631

aida said...

sapekah datin wan abe tersebut??? adekah sy...?? (perasan) hik hik hik